24.5.2024.

Iskoristite besplatan servis eKatastar i na jednostavan i lak način, bez odlaska na šalter, pristupite podacima o nepokretnostima i njihovim vlasnicima koji su upisani u katastar.
Podatke je moguće pretraživati preko broja parcele u okviru katastarske opštine kao i preko adrese.
Za detaljno uputstvo korišćenja servisa eKatastar, pogledajte video. Informišite se i naučite da upravljate podacima o nepokretnostima.

Релевантне вести

Директор РУГИПП-а Драган Станковић подржао РГЗ у унапређењу модела пословања

"Модел који ми имамо у Републици Српској представља нешто што би Републички геодетски завод (РГЗ) Србије могао да преузме од нас. Сматрам да наш систем функционише беспрекорно и верујем да би те предности требало да препознају не само колеге из РГЗ-а, већ и Влада Србије. Још 2010. године, Влада Републике Српске уочила је изазове које смо имали док смо били под Министарством правде, а од тада смо као самосталан републички орган постали много ефикаснији у доношењу одлука, предлагању закона и прилагођавању новим технологијама. Данас, када свет користи вештачку интелигенцију и напредне технолошке алате, неопходно је брзо реаговати и пратити развој. То је пут којим Србија треба да крене." изјавио је Станковић директор РУГИПП-а, мр Драган Станковић на Првом сабору геодета Србије и Српске.